Surfa på alla dina enheter

Internetåtkomst är naturligtvis en viktig del i din anslutning till stadsnätet. Med din fiber har du en framtidssäker anslutning som idag kan leverera upp till 1000 Mbit/s.

Vilken tjänsteleverantör är bäst?

Eftersom Jönköping Stadsnät Wetternet är ett öppet stadsnät så är vi också neutrala gällande vilka tjänsteleverantörer vi rekommenderar. Därför kan vi inte hjälpa dig att välja mellan alla tjänster som finns hos tjänsteleverantörerna, men vi tipsar gärna om några saker som kan vara bra att tänka på.
• Är det bara internet eller kanske också tv och telefoni du vill beställa, vissa tjänsteleverantörer erbjuder paketlösningar?
• Hur viktigt är det för dig att få alla tjänster från samma leverantör?
• Hur använder du internet?
• Hur många datorer och andra enheter ska vara uppkopplade?
• Finns det tjänsteleverantörer som har erbjudanden som passar just dina behov?

1000 Mbit/s eller 2 Mbit/s?

Tjänsteguiden erbjuder en mängd olika Internettjänster så att du kan hitta det som passar dig bäst. När du bestämt dig för vilka tjänster du vill ha beställer du det via tjänsteguiden. Sen är det bara att koppla in det som behövs för att komma igång med din anslutning.
Framtidssäker prestanda
Stadsnät byggs alltid med fiberteknik. Kapaciteten i fibernäten är i det närmaste obegränsad och levererar idag upp till 1000 Mbit/s. I takt med att behoven ökar byggs kapaciteten ut successivt. Framtidssäkert eller hur?
Din Wetternetbox
Alla villor och många lägenheter som är anslutna till Jönköping stadsnät har en Wetternetbox. Den är din väg till Internet, stadsnät-TV och telefoni.
dator