TV via stadsnätet

Via stadsnätet och din fiberanslutning kan du ta emot din tv-signal och få marknadens bredaste utbud av HD-kanaler till ett konkurrenskraftigt pris. Det finns lite olika sätt att köpa din tv via stadsnätet. Här förklarar vi lite mer kring respektive sätt.

Tv via vår öppna plattform Stadsnäts-tv

Stadsnäts-tv levereras med en digital signal, och kan upplevas i hög HD-kvalitet. Det enda du behöver är en digital-box till din tv. Alla tjänsteleverantörer på vår öppna plattform använder samma digital-box. Detta innebär att du enkelt kan byta leverantör av tv utan att behöva skaffa ny tv-box. Alla våra stadsnätskunder har utan kostnad tillgång till kanalerna som ingår i det så kallade "must carry" utbudet, dvs SVT1, SVT2, Barnkanalen/SVT24 och Kunskapskanalen. Det som krävs är en tv-box för vår öppna stadsnäts-tv. Box köper du hos en av våra återförsäljare.
Återförsäljare:
www.kalejdo.tv (Webshop)
Assist Workshop, Ryhovsgatan 3-5, Jönköping
Junet, Klostergatan 56, Jönköping
Digitalbutikerna, Gränna

Alla som har en anslutning till Jönköping Stadsnät Wetternet kan använda vår öppna plattform Stadsnäts-tv. Utbud, priser och beställning av öppen Stadsnäts-tv.

Tv direkt via en tjänsteleverantör

Några av våra tjänsteleverantörer erbjuder en egen tv-lösning även kallat leverantörsbunden tv. I dagsläget är det Telia, Bredbandsbolaget och ComHem som erbjuder tv via egna lösningar.
Alla som har en anslutning till Jönköping Stadsnät Wetternet kan köpa tv-tjänst direkt från de tjänsteleverantörer som erbjuder egen tv-lösning. Utbud, priser och beställning av leverantörsbunden tv.

Tv via Jönköping Kabel-tv

Här får du tv-signalen via din fiber och i stadsnätsboxen konverteras signalen för att skickas ut via traditionell kabel för tv. För att se kanaler digitalt och i HD krävs ett programkort samt en CA-modul och/eller en separat tv-box.
Jönköping Kabel-tv erbjuds enbart till villor och lägenheter i vissa utbyggda områden. Utbud, priser och beställning av kabel-tv.